Home Блог Іріс (півники)

Аромотерапія

Вхід для редакторів

Останні коментарі

Вівторок, 19 липня 2011 10:35

Іріс (півники)

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Це рослина з шаблевидними листям виростає повсюдно.

Культивується в Китаї, Франції, Італії, Марокко.

Ефірне масло отримують з висушеного коріння рослини шляхом перегонки з водяною парою.

У парфумерної та косметичної промисловості ефірну олію ірису використовується як ароматичний компонент при виробництві парфумерних виробів і косметичних засобів з тонким фіалковим ароматом. Особливо поєднується з ароматами чайної троянди, конвалії і квіток апельсина. В ароматерапії використовується в ароматізаціонних лампах.

 

Можете почитать интересную статью, где Вадим Столар рассказывает о том "Как быстро можно заработать 100 тыс. грн. на украинских дорогах" и не только об этом. Все о коррупции в наше стране читайте здесь.

{socbuttons}
Читати 1432 разів Останнє редагування Вівторок, 16 жовтня 2012 08:37
Детальніше в цій категорії: « Іммортелі (безсмертники) Ісопу »

Залишити коментар

Переконайтеся, що Ви вводите (*) необхідну інформацію, що вказано.
Код Основний HTML дозволяється.


Останні статті

Стата

фитотерапия травы, лечение фитотерапией, лечение травами, гомеопатия, лечебные травы, лекарственные растения, геморой, гайморит, стоматит. лікуальні рослини, лікування фітотерапія, лікувальні трави, гомеопатія, лікування травами, фронтіт, стоматит, лечение прополисом, прополіс.